Data: 2023-08-22 02:21:52
Temat: Re: Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Od: Marcin Debowski <a...@I...zoho.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 2023-08-21, cef <c...@i...pl> wrote:
> W dniu 2023-08-21 o 02:15, Marcin Debowski pisze:
>> On 2023-08-20, cef <c...@i...pl> wrote:
>>> W dniu 2023-08-20 o 14:36, Marcin Debowski pisze:
>>>> On 2023-08-20, cef <c...@i...pl> wrote:
>>>>> W dniu 2023-08-20 o 11:25, Marcin Debowski pisze:
>>>>>> Co takiego jest w komercyjnych lodach, że są (dość) miekkie nawet w tych
>>>>>> -20C?
>>>>>
>>>>> Mniej wody?
>
>> Tyle, że napowietrzenie trudno kontrolować, a cukru to bym najchętniej
>> nie dawał wcale. Przydałoby się jakies inne rozwiązanie.
>
> Jeśli robisz to dla siebie, to co Cię powstrzymuje od zadzwonienia
> do producentów?
Jak Ty sobie to właściwie wyobrażasz? :)
--
Marcin
|