Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-01-11 13:20:02 | sadyl inne posty tego autora
ostry wrote: > > Parę ( naście ) postw nieżej są dyskusje o bigosiw a dokładniej - wątek zaczyna się 21.12 Subject: Jak zrobic dobry BIGOS duzo nie wydajac sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: barszcz czerwony dlaczego (pyt 2 )2001-01-12 13:39:24 | sadyl inne posty tego autora
wmakles wrote: > > W taki razie jak rozpoznać czy byraki są nie zmarznięte i świże ?? mysisz ich ugotywać jak byraki ni są miękkie to pywnie są nieświże :)) A ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
się rozbeczę..2001-01-24 10:06:10 | sadyl inne posty tego autora
Po kilkudniowej nieobecności mam do przeczytania 958 postów na "kuchni" buuuuu..... sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile jedzenia dla gosci2001-01-25 10:14:17 | sadyl inne posty tego autora
Belin wrote: > > Tylko, ze moi znajomi to glownie pijacy (roznie - od 0 do 1/2 l na glowe > ;-)) ) Jacy z nich pijacy? Jak mawiają górale: Do 1 l / 100 kg ciała jest dawka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Reduce Fat Fast2001-01-25 10:16:04 | sadyl inne posty tego autora
"M.W." wrote: > > Jasne ze lepsza jest taka dieta :-))) > A z drygiej strony wywalenie taliej kupy kasy na pigulki z zielona herbata > to - fast reduce zasoby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czekoladowa przegryzka2001-01-25 10:42:36 | sadyl inne posty tego autora
fghfgh wrote: > Po dluzszej chwili namyslu zdecydowalam sie na owoce w czekoladzie: > owoce na kawalki, czekolada podgrzana do stanu cieklego i owoce do niej. > I tu sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryby2001-01-25 10:47:27 | sadyl inne posty tego autora
adasko wrote: > > cześć potrzebne mi są przepisy na ryby gotowane np z warzywami lub pieczone > w folii. Nie obrażę się, jeśli ktoś poda mi przepis na rybę w galareci, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szlag mi trafil prodiz2001-01-25 10:54:54 | sadyl inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > > >W kazdym tzw. "sklepie elektrycznym" kupisz te "koraliki"... > > czyli nie musze dowodu rzeczowego targac ze soba ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czekoladowa przegryzka2001-01-26 08:31:27 | sadyl inne posty tego autora
fghfgh wrote: > > Truskawki mówisz...to pomysl musi poczekac-w tej chwili mam dostep tylko > do mrożonych a z tych po rozmrozeniu robi sie paciaja nie przypominajaca > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile jedzenia dla gosci2001-01-26 08:41:42 | sadyl inne posty tego autora
"Art (Gruby)" wrote: > > >Belin > Z szaconkiem , kolego , z szaconkiem... > Ja tez "miejski" ze tak powiem , a gorali z pod stolu do luzek zesmy > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia