Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Znaleziono: 1105 wiadomości
2006-12-23 15:18:41 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Max wrote: > Witam jestem początkującym w tej dziedzinie. Czy zakalec moze powstac > jesli damy za duza blache w stosunku do ilosci ciasta ? > > Pieke juz drugi raz i za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Czas na faworki2006-12-28 21:19:06 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
W tym roku robie faworki jak zwykle, ale nastawilam w sloiku cukier puder ze skorka pomaranczowa, i pachnie pieknie. Ten wlasnie uzyje do faworkow. A wy robicie jakies warianty, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: HA !!!2006-12-30 23:28:37 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Bah, ja Ikselke od pewnego czasu juz w KF trzymam, bo mam dosc czytania > jej piupiuplania z "panslavista". Ja tez, z tego samego powodu. I ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czas na faworki2006-12-31 15:51:47 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
cherokee wrote: > z sernikiem, kokosankami i faworkami oraz częścią lazanii > > Ja zrobilam rolade czekoladowa, faworki i roze wczoraj. Myslalam o dodaniu soku burakowego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sushi przepis2007-01-02 21:51:56 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
kaskA wrote: > monikamil napisał(a): > specjalnego ryzu do sushi nigdy nie moczylam... > Bo tez ryzu do susi sie nie moczy, tylko plucze, i nie zanadto, bo wlasnie skrobia na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sushi przepis2007-01-02 23:16:15 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
monikamil wrote: > nie widze zadnej zaleznosci > kleistosci / plukanie naprawde? moim zdaniem jest ogromna roznica w sypkosci ugotowanego ryzu, ktory byl plukany czy tez nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak odmierzyć 100gr.2007-01-11 18:13:19 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
KASIA wrote: > Witam. > > Jak odmierzyć 100gr margaryny np.ile to łyżek? > Margaryna jest w pudełku 1kg. > > Z góry dziękuję > Kasia. > > Podzielic ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co do blinów ?2007-01-16 17:08:13 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
JerzyN wrote: > i...@o...pl napisał(a): > Jerzy, wywlekasz mi wywloke z z KFa, idz lepiej zrob cos na obiad, np. dzika kaczke. Mnie wlasnie trafily sie 3, ktore musze sprawic, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co do blinów ?2007-01-16 20:00:16 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Jerzy Nowak wrote: > Skoro one dzikie to jedynie z kwaĹnymi jabĹkami i natrzeÄ majerankiem > + sĂłl i pieprz. > JednÄ moĹźesz nadziaÄ pozyskanymi podrobami z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co do blinów ?2007-01-16 20:02:17 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
a jak robisz bliny? MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia