Szukana fraza: Autor: "Basiek" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Znaleziono: 453 wiadomości
2004-06-17 14:01:50 | Basiek inne posty tego autora
> Poprosze o proporcje skladnikow na ciasto, bo w dziedzinie tart warzywnych > jestem zielona. > Przepisy wygladaja smakowicie, wiec moze jutro zrobie. > Acha, a ile tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pychotka z twarogu2004-06-17 14:02:34 | Basiek inne posty tego autora
> 250 > Kasia Dzieki serdeczne. Basiek. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: torcik truskawkowy2004-06-17 14:11:26 | Basiek inne posty tego autora
Juz podaje: > czy mogłabym prosić o przepis i wskazówki? Ja najczesciej robie takie ciasto, ktore zreszta wzielam z przepisu na szarlotke i bardzo mi smakuje. 45 dkg mąki pszennej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?2004-06-17 14:19:46 | Basiek inne posty tego autora
> Ja na ciasto kładę papier do pieczenia a na niego ze 2 garście fasoli, żeby > ciasto się nie wybrzuszyło podczas zapiekania. Dzieki bardzo. A co potem z ta fasola? Do tarty ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?2004-06-17 14:22:56 | Basiek inne posty tego autora
> Do słoiczka i będzie na następna tartę, żeby nie wypurchmiła się na > środku. Ja mam do tego celu, juz taką leciwą, spalona na ciemny brąz. :-) Ok, a jeszcze powiedz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tarta ze szpinakiem - jak zrobic?2004-06-17 19:55:02 | Basiek inne posty tego autora
> Daję pęczek - wydaje mi się, że cały pęczek waży +/- kilogram - tyle że > odpadają te wszystkie łodygi. > > na jakiej duzej > > blasze robisz te tarte, ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mąka na pizzę2004-06-18 08:10:47 | Basiek inne posty tego autora
> Warszawa, sklep Top Market (Pasaż Stokłosy, naprzeciwko stacji metra > Ursynów). Była też mąka na domowy makaron (typ "00"?). Jakby co mam na > opakowaniu namiary ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Formy silikonowe - smarowac ?2004-06-18 14:38:22 | Basiek inne posty tego autora
> Jestem tak zadowolona z mojej foremki ze nie chce mi sie juz piec ciast w > zadnej innej :). Ja tez jestem bardzo zadowolona z moich form silikonowych. Juz w innych jakos nie mam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mąka na pizzę2004-06-19 06:51:42 | Basiek inne posty tego autora
> Importer "Oro di Napoli" Sp. z o. o. > ul. Jeziorna 1, Łomianki > tel. 22 751 96 45, 0 604 45 72 25 Dziekuje serdecznie. Basiek, ktora marzy o dobrej pizzy. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: orzeźwiająca herbata2004-06-19 06:58:31 | Basiek inne posty tego autora
............ > Jest to super herbatka na upały, które to podobno mają przyjść w lipcu i > sierpniu. Teraz własnie zazdroszczę działkowiczom, którzy maja te roślinki > na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia