Szukana fraza: Autor: tomasoburkaso <t...@g...pl>
Znaleziono: 54 wiadomości
2005-04-18 10:31:40 | tomasoburkaso inne posty tego autora
> No i wreszcie jakiś rozsądny głos: kierować się nosem i zdrowym rozsądkiem. > Ojciec mój był kucharzem i garmażerem. Gdybym się żywił tym, czego NIE > dotyczyły jego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
chińskie jaja - z czym?2005-04-21 12:29:04 | tomasoburkaso inne posty tego autora
No właśnie zrobiłem. Oczywiście nie stuletnie. Przepis z postu ;) Gośki 2005-04-11 07:28, ładnie wyglądają smakują delikatnie. Tradycyjny majonez zabije smak onych jaj chińskich ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ot dżdżownica2005-04-21 13:09:57 | tomasoburkaso inne posty tego autora
> A mnie się te żarty podobają... > Przynajmniej można się pośmiać, wertując stertę poważnych postingów > Dzień bez wazelinki dzniem straconym ;) ? Tomaso [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sprawdzone dobre wino2005-04-25 13:17:34 | tomasoburkaso inne posty tego autora
> proponuję założenie wątku z nazwami win i ich rodzajem i ceną, które > sprawdziliście i uznajecie za wyśmienite. > Będę pierwsza: > > półwytrawne czerwone ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Boczek2005-04-25 13:31:46 | tomasoburkaso inne posty tego autora
Użytkownik domin napisał: > Witam > Potrzebuje rad i przepisów jak upiec boczek. Kupiłam wczoraj kilo boczku i > naszła mnie ochota na upieczeniee go.Myślałam o prodiżu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co na niedzielnego kaca ;)2005-05-06 12:53:17 | tomasoburkaso inne posty tego autora
Użytkownik Kostka_Sojowa napisał: > Witam, > w sobotę zapowiada się niezłe bumelowanie ;)- spotkanie kolegów ze studiów > po latach, mniej więcej mam menu zaplanowane, ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sucha pieczeń2005-05-14 11:04:55 | tomasoburkaso inne posty tego autora
Użytkownik medea napisał: > Powiedzcie mi, jak się robi soczystą pieczeń wieprzową z szynki? Dla > mnie to się plasuje gdzieś w okolicach szczytu kulinarnej sztuki. Nie > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: piekarnik i zegar??2005-05-14 11:09:00 | tomasoburkaso inne posty tego autora
> stoję właśnie przed wyborem zestawu AGD do kuchni i mam pewien dylemat. > mam ofertę na piekarnik z płytą ze sterowaniem elektronicznym (wyłączenie > czasowe) oraz jego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
co z białka2005-06-01 18:48:33 | tomasoburkaso inne posty tego autora
oprócz bezów. Co można zrobic wytrawnego do czego potrzebne jest białko i niewiele więcej? Taka zagwozdka. Białka to prawie zawsze zostają. Żółtka na kogel to chyba tylko raz mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co z białka2005-06-02 19:00:13 | tomasoburkaso inne posty tego autora
Użytkownik Krysia Thompson napisał: >>>Taka zagwozdka. Białka to prawie zawsze zostają. Żółtka na kogel to >>>chyba tylko raz mi się udało odzyskac ;) >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia