Szukana fraza: Autor: d...@e...net.ae (Tomek W)
Znaleziono: 130 wiadomości
2000-12-29 14:26:07 | Tomek W inne posty tego autora
> Użytkownik "Edmund" <e...@s...pl> napisał... > Kochani dałem namówić sie na zakup owocu Mango. > Niestety w domu córka szybko zrezygnowała z tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kiedy umieraja ostrygi?2001-01-02 19:04:08 | Tomek W inne posty tego autora
Robert Makosa wrote: > > On Sat, 30 Dec 2000 08:38:18 +0100, w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) > wrote: > > >Surowe ostrygi lyka sie raczej w calosci. > Slyszalem (a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Infekcja2001-01-06 16:24:40 | Tomek W inne posty tego autora
Widać niestety wyraznie ze zainfekowalła grupę sekta nawiedzonych wegetrian czy też hare kriszna czy jak tam sie zwą. Stad ta kultura dyskusji z Joanna i sztandarowe tematy jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Infekcja2001-01-06 18:12:04 | Tomek W inne posty tego autora
Patrycja Kazala wrote: > niektorzy jednak jak widac jeszcze nie dojzeli do dyskusji na poziomie Faktycznie! Tomek W -- Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Infekcja2001-01-06 18:14:47 | Tomek W inne posty tego autora
MarekLef wrote: > Zapraszam na tatara z cebulka wirtualnie. Kotleciki moje dochodza w kapuscie > na jutro specjalnie karkowe. > Smacznego . > Marek L I do tego po jednym ! Juz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Spamer Jerzy2001-01-06 18:17:38 | Tomek W inne posty tego autora
Marcin 'Cooler' Kuliński wrote: > Jesli takie zwyczaje panuja na tej grupie, to chyba faktycznie nie mam > tu czego szukac. > > Marcin 'Cooler' Kulinski No nareszcie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Infekcja2001-01-07 12:41:50 | Tomek W inne posty tego autora
Patrycja Kazala wrote: > jak mowilam "niektorzy jednak jak widac jeszcze nie dojzeli do dyskusji na > poziomie" > pat Drugi raz juz tak piszesz- uzyj wreszcie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryz na sypko bez przypalenia (sprawdzone!!)2001-02-02 15:01:54 | Tomek W inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > > No wiec robilam podobnie, gdzie sie zaczyna od smazenia ryzu, > proporcjemeidzy ryzem a woda (bulionem) bardzo precyzyjne, > szcelna przykrywka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smakosze na emigracji2001-02-03 14:04:56 | Tomek W inne posty tego autora
Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > A ja nie rozumiem, czemu nie robicie sobie kioszeniaków sami? > Mieszkam w Polsce, kiszonych ci u nas dostatek, a ja i tak sama > robie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Plecak ziemniaczany2001-02-05 11:43:20 | Tomek W inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > albo zrob w ogole inne placki kartoflane - jakr rosti, czyli > zetrzec kartofle na tarce z duzymi oczkami, beda wtedy dlugie > kartoflane farfocle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia