Szukana fraza: Autor: PatryCCCja <k...@s...TO_WYTNIJ.pl>
Znaleziono: 471 wiadomości
2004-06-09 20:40:01 | PatryCCCja inne posty tego autora
Sowa wrote: > > bez maki? orzechowe? a jak je sie robi?m podaj, nawet jesli przepis nie > > jest weganski. > > Nie jest wegański, ale jakbyś przerobiła na wersję ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lody2004-06-10 07:24:13 | PatryCCCja inne posty tego autora
Nekase wrote: > Witam . > Czy ma może ktoś przepis na smaczne lody? (no i proszę o podanie dokładnego > sposobu wykonania :))) > Posiadam Thermomix ale jest tam tylko jeden ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: trudny obiad2004-06-11 20:44:58 | PatryCCCja inne posty tego autora
Sowa wrote: > > e tam, banal! :) > > podsmazasz marchewke (sporo - daje slodki smak) z buraczkami i cebula. > > mozna tez inne wazrywa, ale niekoniecznie - daja aromat ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
sezon na szpinak i jarmuz - kiedy?2004-06-18 12:57:48 | PatryCCCja inne posty tego autora
hej kiedy zaczyna sie sezon na jarmuz? wlasnie jem makaron z jarmuzem i tofu z ostatniej zamrozonej paczki. takie mrozenie swietnie sie sprawdza i w tym roku chce to powtorzyc. tylko nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
tagiatelle ze szpinakiem i pomidorami [p]2004-06-18 13:06:20 | PatryCCCja inne posty tego autora
tagiatelle ze szpinakiem i pomidorami mycie szpinaku jest troche upierdliwe, ale i tak dosc szybko sie robi. ostatnio moj wojtek za tym szaleje (no, ja tez - ale on to wogole codzieniie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sezon na szpinak i jarmuz - kiedy?2004-06-27 14:53:33 | PatryCCCja inne posty tego autora
Waldemar Krzok wrote: > pojawia się dość wczesną jesienią, ale jak już przedpiszczyni pisała, > najlepszy jest po przymrozkach, czyli tak od listopada/grudnia. nie doczekam ;) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [p] szpinak i pory w roli głónej2004-06-27 14:56:26 | PatryCCCja inne posty tego autora
ja jak zwykle z doskoku czytam grupe, a tu odpowiedzi na mnei czekaja tyle czasu :) Sowa wrote: > Patrycja a spróbuj takie coś > > Zielone wyspy smaku > > - 50 gr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: fasolka, bulka tarta2004-06-27 15:12:24 | PatryCCCja inne posty tego autora
Dafi wrote: > 1. Jak doprawic gotowana fasolke szparagowa. Na razie wiem by odciac konce, > wrzucic do gara, zalac woda, posolic, ugotowac, odcedzic. posolic pod koniec. albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bob na zimno2004-07-08 19:34:55 | PatryCCCja inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > >> a mlody bob z moim ulubionym dodatkiem (wedzonka = duze skwarki) > >> znasz? boskie. > >> > >nie znam > >na zimno czy na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: marchewka2004-07-12 13:26:34 | PatryCCCja inne posty tego autora
wiku wrote: > > Pokrojona w plasterki usmażyc az bedzie chrupiaca, ale miekka ;-). > > Dodac pokrojona w kawalki pomarancze. Podsmazyc, az delikwentka sok > > pusci ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia