Szukana fraza: Autor: "Artur Z" <a...@p...com>
Znaleziono: 62 wiadomości
2002-03-25 09:56:01 | Artur Z inne posty tego autora
Użytkownik "Lideczka" <l...@f...pl> napisał w wiadomości news:a7l45s$rk3$1@news.tpi.pl... > Witajcie! > Jak do tej pory byłam czytaczem tej grupy, nie jestem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa cebulowa2002-04-02 13:10:16 | Artur Z inne posty tego autora
Użytkownik "Aneta Makowska" <w...@p...onet.pl> napisał w wiadomości news:3CA20E1D.79DD003C@poczta.onet.pl... > bardzo, bardzo prosze o przepis na pyszna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: male muszeleczki2002-06-28 12:25:51 | Artur Z inne posty tego autora
"Uniwersalna salatka wloska" :-) : makaron pomidor oliwki dalej opcjonalnie: tunczyk lub kielbaska,serek zolty,szyneczka,salami,ser feta etc sosik: oliwa z oliwek,zabek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dzisiejszy obiad- jaki sos?2002-09-09 12:26:46 | Artur Z inne posty tego autora
Ja bym do tak pracowicie i z namaszczeniem przygotowanego kurczaka to bron Boze nic :-).Chyba,ze te marynate podgrzac to sie zagesci i nie bedzie juz dodatkowych aromatow w tym bogatym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z cykorii?2002-09-10 12:20:54 | Artur Z inne posty tego autora
Nie przejmuj sie ja tez niedawno odkrylem ze usenet to nie taka prosta sprawa ;-) W www.google.com.pl masz zakladke grupy dyskusyjne.Tam nalezy wpisac rec.kuchnia.pl i zaznaczyc tak, zeby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosol na 1001...2001-03-29 09:54:35 | Artur Z inne posty tego autora
Rosol jak mowi moja tesciowa tym lepszy im wiecj w nim gatunkow mies.Przykladowo wyborny rosol otrzymasz z wolowiny,kostki schabowej i kurczaka,solic raczej nalezy na poczatku gdyz potem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosol na 1001...2001-03-29 12:19:55 | Artur Z inne posty tego autora
Jak zauwazylas uzylem sformulowania "z wielu",niemniej zgadzam sie,ze z samej wieprzowinki rosol(nie tzw.:smak) nie bylby zbyt dobry.Co do cielecych kosci to ich zalety jako ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bakłażan2001-03-29 12:32:11 | Artur Z inne posty tego autora
Oberzyna to przysmak, takze kuchni staropolskiej,choc obecnie po okre4sie zapomnienia na nowo go odkrywaja polscy smakosze{czyli my).Polecam Ci np.: faszerowanego mielonym miesem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: herbatki owocowe i ziolowe2001-04-03 09:37:00 | Artur Z inne posty tego autora
> A jak ktos nie przepada za maslanka ani za kefirem ani za jogurcikiem > naturalnym? Znasz moze jakis sympatyczny i niekaloryczny sposób na > uprzyjemnienie sobie popijania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryba faszerowana2001-04-11 10:07:15 | Artur Z inne posty tego autora
Miesiecznik "Kuchnia" juz dwa razy podal bardzo fajny przepis na szczupaka faszerowanego(w/w jest prawie bialy po ugotowniu).W skrocie Ci go opisze ,ale po szczegoly odsylam do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia