Szukana fraza: Autor: "Dariusz K. Ładziak" <l...@w...pdi.net>
Znaleziono: 54 wiadomości
2008-10-16 01:19:35 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Użytkownik TomekD napisał: > > ""Dariusz K. Ładziak"" <l...@w...pdi.net> wrote in message > news:gcr971$gvt$2@nemesis.news.neostrada.pl.. . > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak rozpoznać oliwę z młodych oliwek2008-10-02 00:11:14 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Użytkownik J-23 napisał: > On 1 Paź, 01:46, "Dariusz K. Ładziak" <l...@w...pdi.net> wrote: >> Użytkownik J-23 napisał: >> >>> Moze bardziej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: drink z Passower Śliwowicą?2008-07-13 23:45:18 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Użytkownik Panslavista napisał: > ""Dariusz K. ?adziak"" <l...@w...pdi.net> wrote in message > news:g5b6jp$87$1@atlantis.news.neostrada.pl.. . > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Puree z grochu - do golonki.2008-04-02 01:03:57 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Tue, 01 Apr 2008 02:59:40 +0200, "Dariusz K. Ładziak" napisał(a): > > >>Ikselka wrote: >> >> >> >>>To puree ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dania nadajace sie na mrozenie2009-07-20 23:20:58 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Użytkownik Ikselka napisał: > Dnia Mon, 20 Jul 2009 02:17:40 +0200, "Dariusz K. Ładziak" napisał(a): > >> Użytkownik Ikselka napisał: >> >> Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierogi z kapustą i grzybami2009-12-30 20:32:47 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Użytkownik XL napisał: > Dnia Mon, 21 Dec 2009 21:33:28 +0100, "Dariusz K. Ładziak" napisał(a): > >> Nie widzę w twoim opisie również >> przesmażania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Raki i woda z cytryna?2008-02-14 00:53:00 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Maciej Bojko wrote: > Obejrzyj "Shreka 2". Aj tam shreka + janosika, tekst Pzydrz bodaje "cienkie cosik to winko..." -- Darek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na gulasz z świńskich serc2008-02-26 01:14:04 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Wlodzimierz Macewicz wrote: > to sie DUSI, a nie smazy, jak osiagnie wrzenie to se mozesz hajcowac ile > chcesz i tak wiekszej temperatury > nie osiagniesz (dopuki jest ciecz). ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na gulasz z świńskich serc2008-02-26 01:18:43 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Mariusz wrote: > Ciekawe... > > Lubie podroby, ale nigdy nie probowalem serc swinskich. > Chyba troche dluzej trzeba dusic - to dosc twardy miesien jest - az do > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na gulasz z ?2008-02-26 01:20:41 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Wbrew pozorom serca zalicza sie do podrobow zupelnie nieslusznie. Może lepiej stosować podział myśliwski - serce, język i wątroba to drobia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia