Szukana fraza: Autor: Boguslaw kempny <k...@s...com.pl>
Znaleziono: 34 wiadomości
2004-07-28 07:00:24 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
gosia wrote: > Użytkownik "Boguslaw kempny" <k...@s...com.pl> napisał w wiadomości > news:410617a4@news.stanpol.com.pl... > > >>W czajniku ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierogi ruskie zagranica2004-07-28 08:51:19 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
M.W. wrote: > Użytkownik "Boguslaw kempny" <k...@s...com.pl> napisał w wiadomości > news:410747a6@news.stanpol.com.pl... > >>Ewa (siostra Ani) N ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Woda wapienna2004-06-26 13:33:16 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
Dariusz K. Ladziak wrote: > On Fri, 25 Jun 2004 20:00:56 +0200, Boguslaw kempny > <k...@s...com.pl> wrote: > > >>Radek K. wrote: >> >>>qd ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Patelnia zeliwna czerniona2004-10-29 16:14:24 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
Basia wrote: >>>http://glinki.com/?l=6xbua5 >>> > > > kolejna patelnia ktora w opisie ma, ze mozna ją drapać druciakiem a > stanowczo nie wolno uzywać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bitki2000-09-02 19:30:55 | Boguslaw Kempny inne posty tego autora
Anna wrote: > > Juz wyczytalam w innym watku, ze sie je robi np z szynki, ale mozna wiecej > szczegolow??? > Bo np w mojej ksiazce kucharskiej takie cos jak bitki nie figuruje, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczeń z indyka2004-06-23 17:10:47 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
Magdalena Bassett wrote: > 200°C przez pierwsze 10 minut, 160°C przez nastepne 45 minut na kazdy kilogram > miesa, albo az termometr umieszczony w najgrubszym miejscu wskaze 77°C ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: fasolka, bulka tarta2004-06-23 17:16:00 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
Sabinka wrote: > On Sat, 19 Jun 2004 13:25:45 +0200, "andy" <andyro @ poczta. onet. pl> > wrote: Jeszcze miks z olejem nie zaszkodzi moze, byleby > nie bylo to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: stary wok czyszczenie ????2004-06-23 17:27:22 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
solty wrote: > Kupiłem wok stalowy, oryginalny chiński na Allegro, prezentuje się > okazale, natomiast został mi wysłany prosto ze stanowiska kucharza ;-) > Gruba warstwa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dosyć mniam2004-06-23 17:51:16 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
bożka wrote: > Często krytykujecie tutaj nadużywanie zdrobnień - i słusznie, uważam. Nikt > chyba jednak nie zwraca uwagi na ciągłe posługiwanie się słówkiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Garnek na prazonki/prażynki/duszonki... czy jakoś tak :)2004-06-23 18:10:13 | Boguslaw kempny inne posty tego autora
Ani wrote: > Kochani, > > tak mnie coś naszło na tzw. prażynki (prażonki/duszonki), zamiast > tradycyjnego grilla... i w związku z tym poszukuję takiego specjalnego > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia